miercuri, 18 martie 2015

ie de Buzau, MUNTENIA


9 comentarii:

  1. Există cumva kit pentru acest model de ie? M-ar interesa să îl cumpăr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laura, mesajul tau e o surpriza placuta ! daca iti doresti acest model, desigur ca ii fac KIT !!! trebuie sa cos putin din el, sa ii fac niste probe, sa vad daca se incadreaza la "entuziast" sau la "master". cusatura este foarte fina, trebuie sa incerc si la 2 fire si la 3 fire, sa fie sigur, sa nu il pocim. Luni si marti e sarbatoare; azi tot asa, fiind duminica. Insa de miercuri, asta fac. Ma bucur pentru ca este un model frumos si fin si merita sa traiasca !

      Ștergere
    2. Vai, mulțumesc frumos! Abia aștept!

      Ștergere
    3. Ioana si eu sunt interesata de acest model. Ai reusit cumva sa-l "impachetezi" intr-un kit? Multumesc

      Ștergere
  2. Ioana, m-ar interesa și pe mine acest model. Îmi doresc să confecționez, eu, două ii pentru fiicele mele. Nu am mai cusut de ceva ani dar vreau din tot sufletul să-mi fac timp. Este relaxant și constructiv... Cum să procedez să obțin acest model, cât costă, etc? Sper să primesc feedback, mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ! modelul il poti lua de aici, nu costa nimic. :) daca vrei un KIT de ie (include panza potrivita, ata, TEL argint si instructiuni) - le gasesti aici: http://www.perpetualicons.com/ia-ro/ia-ritm-buzau.html

      Ștergere
  3. As dorii o carte cu explicații pentru semne cusute de pe modelele în care nu sunt cusute doar cu cruci sau butuci.. Ce îmi recomandați va rog..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tehnicile de cusut sunt prezentate acum in format de tutorial video - tehnologia permite; le gasiti aici : https://youtube.com/playlist?list=PLiiyxfHFOTmNe9TPPT-vSea3cb2Q69aqf

      Ștergere